Je-An

5.8
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Je-An is een dakwerker uit Dilbeek in de provincie Vlaams Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Kattenstraat 57. De onderneming is opgericht op 25-11-2011 en telt 1-4 werkzame personen. Je-An is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 841459855.

Vind de beste dakwerker voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Je-An

Je-An is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Je-An is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 25-11-2011 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 841459855.

Wat is jouw ervaring met Je-An?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Je-An, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Je-An en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Je-An uit Dakwerker Dilbeek

Je-An ervaringen

5.8
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Je-An. Wat is jouw ervaring met Je-An? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Ontevreden ,afspraken niet nakomen,niet antwoorden opgerichten of negeren

Geplaatst op 28 augustus 2021 door Micheline
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (5.8)

Afspraken niet nakomen,dak herleg,water onder roofing,afloopbuis slecht aangesloten,water loopt langs muur ,daardoor vocht binnen ,heel dak herlegt