Pyramid Bouw

1.5
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Pyramid Bouw is een aannemer voor totaalrenovatie uit Herentals in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Lierseweg 1941. De onderneming is opgericht op 06-04-2016 en telt 1-4 werkzame personen. Pyramid Bouw is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 651654215.

Vind de beste aannemer voor totaalrenovatie voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Pyramid Bouw

Pyramid Bouw is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Pyramid Bouw is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-04-2016 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 651654215.

Wat is jouw ervaring met Pyramid Bouw?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Pyramid Bouw, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Pyramid Bouw en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer voor totaalrenovatie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Pyramid Bouw uit Totaalrenovatie Herentals

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Pyramid Bouw
Ondernemingsnummer
651654215
Oprichtingsdatum
06-04-2016
Aantal werknemers
1-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
bvba

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Lierseweg
Huisnummer
194
Huisnummer toevoeging
1
Postcode
2200
Plaatsnaam
Herentals
Provincie
Antwerpen

Contactgegevens

E-mailadres
pyramidbouw@gmail.com
Website
www.pyramidbouw.be

Pyramid Bouw ervaringen

1.5
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Pyramid Bouw. Wat is jouw ervaring met Pyramid Bouw? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Absoluut niet tevreden

Geplaatst op 8 september 2021 door Djouna
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1.5)

Ik heb werken laten uitvoeren door deze firma en ben er absoluut niet tevreden van.

Deze firma heeft mij meer stress gekost dan dat het werk en stress heeft weggenomen.

Er worden veel dingen belooft en de persoon waar je in het begin de offerte mee afsluit heeft een vlotte babbel maar maakt weinig waar van zijn praatjes, in tegendeel je word zelfs afgewimpeld als je vragen of kritiek hebt , dan krijg je te horen ‘ ik ben met iets belangrijk bezig en mag dus niet gestoort worden’.

Ook moest er betaald worden aan de tegel fabrikant door de aannemer, ik krijg herinnering na herinnering binnen van de fabrikant omdat de aannemer te ‘druk’ bezig is en niet ‘gestoort’ mag worden om de rekening te betalen.

In het werk dat ze geleverd hebben zitten ook zeer veel fouten zo hebben ze bevoordeeld een betonnen trap gestoken die niet mooi is afgewerkt waardoor de tegels ook niet mooi geplaatst kunnen worden.
Ook de gaten die ze in de muur hebben achtergelaten met de trap te zetten , hebben ze niet terug opgevuld waardoor de muur zijn stabiliteit volledig weg is.

Bij het plaatsen van de douchebak wisten ze precies niet goed waar ze mee bezig waren , zo heb ik hun zelf moeten uitleggen dat er een Syfon onder de douchebak moest komen. Doordat ze hier niet veel van kennen ligt de afvoer buis dus ook scheef maar niet naar de juiste kant waardoor er grote kans is dat de douchebak bij het douche zal overlopen.
Ook hebben ze nog eens al hun bouwafval achtergelaten voor mij om weg te doen , wat mij een container van 500 euro kost.
Ook heb ik meermaals gevraagd niet te roken in de woning. Toch vond ik overal sigaretten peuken terug op mijn houten vloer.