Aannemers » Aannemer Grimbergen » Ben Construct

Ben Construct

9.8
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Ben Construct is een aannemer uit Grimbergen in de provincie Vlaams-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Lintkasteelstraat 38. De onderneming is opgericht op 11-03-2013 en telt 1-4 werkzame personen. Ben Construct is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 521933838.

Vind de beste aannemer voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Ben Construct

Ben Construct is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Ben Construct is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 11-03-2013 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 521933838.

Wat is jouw ervaring met Ben Construct?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Ben Construct, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Ben Construct en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Ben Construct uit Aannemer Grimbergen

Ben Construct ervaringen

9.8
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Ben Construct. Wat is jouw ervaring met Ben Construct? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Perfecte afwerking aan correcte prijs

Geplaatst op 1 september 2021 door Niki
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9.8)

Bepleistering van de volledige binnenkant van vrijstaande woning.
Voor onze totaalrenovatie hebben we al heel wat aannemers en vakmensen over de vloer gehad, maar de mensen van Ben Construct waren veruit de vriendelijkste en meest correcte van allemaal. Onberispelijk werk, heel proper en nauwkeurig afgewerkt. Echte vakmensen!