Veelgestelde vragen: bedrijven

Op zoek naar informatie over bedrijfsvermeldingen op De 10 Beste? Of ben je benieuwd naar de branches op onze website?

Bekijk het dienstenoverzichtveelgestelde vragen bedrijven

Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden voor een bedrijfspagina?

Via onze ‘bedrijf aanmelden‘ pagina kan je eenvoudig je bedrijf aanmelden. De link naar deze pagina vind je onderaan de website. Vul de gegevens in en krijg een vermelding op De10Beste!

Welke informatie moet ik delen voor de vermelding?

Je voor- en achternaam, bedrijfsnaam, vestigingsadres, branche en werkgebied. Je hebt daarnaast ook de ruimte om wat meer informatie te geven over de werkzaamheden binnen het bedrijf.

Kan ik mijn bedrijfspagina nog aanpassen?

Dat kan! Ga naar de pagina van je bedrijf en zoek het kopje ‘bedrijfsgegevens’. Hieronder vind je een knop die je stuurt naar het wijzigingsformulier. Geef aan wat er aangepast moet worden en wij zorgen ervoor dat alles weer klopt. We controleren altijd alle aanvragen, zo kan alleen jij je pagina aanpassen. Wanneer de pagina is aangepast ontvang je een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bedrijfspagina laten verwijderen?

Ga naar de pagina van je bedrijf en vind het kopje met bedrijfsgegevens. Hier vind je een knop met ‘pas je bedrijfsgegevens aan’. Druk op de knop en je vindt het formulier dat je de optie geeft om je vermelding te verwijderen. We bekijken altijd of de eigenaar van het bedrijf de aanvraag heeft ingediend.

Waarom staan mijn gegevens op jullie site?

De gegevens op de website is samengesteld met openbare gegevens van de Kruispuntbank van Ondernemingen. We gebruiken enkel publieke gegevens. Wil je de vermelding laten verwijderen? Dat is mogelijk. In de bovenstaande vraag lees je hoe je dit voor elkaar krijgt.

Er staat een recensie over mijn bedrijf op jullie site, kan deze worden verwijderd?

Wanneer een recensie niet passend is kan je een verzoek indienen om de recensie te verwijderen. Via het contactformulier, onderaan de website, kan je een aanvraag doen.

Staat je vraag er niet tussen? Je kan je vraag altijd stellen via het contactformulier. We proberen je zo spoedig mogelijk te helpen.

Bedrijf aanmelden