de 10 beste logo

Over De 10 Beste?

Bij De 10 Beste kun je terecht voor een uitgebreid overzicht van de beste producten en bedrijven in allerlei categorieën, van zonnepanelen installateurs tot boekhouders. Ons aanbod blijft groeien, dus bij je volgende bezoek kun je nog meer keuze verwachten. Onze redactie doet er alles aan om de beste bedrijven en producten te onderzoeken en dit op een duidelijke en concrete manier aan jou te presenteren. Zo wordt je zoektocht naar de juiste dienstverlener of product makkelijker gemaakt.

De 10 Beste biedt meer dan alleen vergelijkingen van verschillende diensten. We voorzien je ook graag van nuttige informatie in de vorm van artikelen. Zo kun je bijvoorbeeld onze prijsgids raadplegen voor informatie over de kosten van bepaalde projecten, of kun je meer leren over doe-het-zelf projecten via onze artikelen.

We hebben ook een website voor de Nederlandse bezoekers: De 10 Beste Nederland.

20.000+ bedrijven


Meer dan 20.000 bedrijven te vinden via De 10 Beste

200+ recensies


Meer dan 200 geschreven en geplaatste recensies

10.000+ klussen


Meer dan 10.000 succesvol afgeronde klussenDe redactie

De 10 Beste maakt deel uit van Daadkracht Marketing, het online marketingbureau voor de bouw en het mkb. Wij zijn verantwoordelijk voor de klantenwerving van diverse vakspecialisten in verschillende sectoren. Al meer dan tien jaar zetten wij ons bij Daadkracht Marketing vol enthousiasme in voor het binnenhalen van nieuwe klanten en daarmee omzet voor talloze bedrijven in Nederland, België en Duitsland.

Onze redactie houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met het onderzoeken en presenteren van informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we jullie de beste bedrijven, artikelen en informatie kunnen bieden die er beschikbaar zijn.

Het ontstaan

De 10 Beste is in 2021 ontwikkeld vanuit Daadkracht Marketing, waar we al meer dan tien jaar ervaring hebben met het onderzoeken en presenteren van een grote verscheidenheid aan artikelen. De 10 Beste is ontworpen als een eenvoudig en snel alternatief om de beste dienstverleners en producten te vergelijken. Tegenwoordig worden we overspoeld met informatie, waardoor het steeds moeilijker wordt om zelf onderzoek te doen en de beste keuze te maken. Dit was onze grootste motivatie om De 10 Beste te ontwikkelen: dit proces makkelijker maken voor iedereen.

Bij De 10 Beste zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen en perfectioneren van ons platform. We zetten ons in om de beste bedrijven en producten te vinden en willen dienen als een kennisbank, zodat onze bezoekers altijd goed geïnformeerd zijn over verschillende projecten en diensten.

Onze missie

Onze missie is om een zo volledig mogelijk overzicht te bieden van de beste diensten, producten en bedrijven door middel van uitgebreid onderzoek. We willen de zoektocht naar de beste diensten en producten zo gemakkelijk en moeiteloos mogelijk maken voor onze bezoekers en streven ernaar hét vergelijkingsplatform van België te worden. We blijven constant werken aan verbetering en blijven altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.


Hoe komen we tot de informatie op De 10 Beste?

De informatie op onze website is samengesteld uit verschillende bronnen, namelijk:

  • Specialisten: wij hebben contact met bedrijven in diverse sectoren, waardoor de informatie op onze website altijd gebaseerd is op expertise en ervaring.
  • Uitgebreid onderzoek: onze redactie doet uitgebreid onderzoek naar de kenmerken, kwaliteiten en prijzen van producten en diensten via verschillende bronnen.
  • Onze bezoekers: de recensies van onze bezoekers helpen ons met het vinden van de beste diensten en producten.

De 10 Beste is een overzicht van bedrijven in België. We doen ons best om zoveel mogelijk en de beste bedrijven te presenteren per plaats. Let wel op dat niet alle bedrijven die je op de website vindt bij ons zijn aangesloten.


Zo werkt onze dienstverlening

Je bent op De 10 Beste terechtgekomen omdat je op zoek bent naar een specialist of een specifiek product. Hieronder lees je hoe onze dienstverlening werkt, van onderzoek tot keuze.

Stap 1. Wij doen onderzoek

Onze redacteurs doen onderzoek naar verschillende bedrijven en producten. Daarbij kijken we onder andere naar de prijs en kwaliteit.

Stap 2. Wij delen onze bevindingen

We delen onze bevindingen uit de onderzoeken in verschillende artikelen.

Stap 3. Jij gaat vergelijken

Jij gebruikt de door ons verzamelde informatie en maakt een keuze. Je vraagt offertes aan en vergelijkt deze.

Stap 4. Kies de beste aanbieding

Kies de beste offerte, op basis van prijs, kwaliteit en andere voorwaarden.


Waarom kiezen voor De 10 Beste?

De 10 Beste dienst als de verbindende factor tussen klanten en vakspecialisten. Wij doen ons best om dit proces zo soepel en gemakkelijk mogelijk te maken. Wat zijn de voordelen van De 10 Beste?

  • Specialisten in meer dan 15 verschillende vakgebieden
  • Een groot netwerk bedrijven en specialisten
  • We zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze dienstverlening

Gratis offertes vergelijken!


Zo kan je contact met ons opnemen: