Cfs Leuven

10
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Cfs Leuven is een accountant uit Leuven in de provincie . Het bedrijf is gevestigd op Tiensesteenweg 330. De onderneming is opgericht op 04-03-2016 en telt 10-19 werkzame personen. Cfs Leuven is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 649731041.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Cfs Leuven

Cfs Leuven is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Cfs Leuven is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 04-03-2016 en telt 10-19 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 649731041.

Wat is jouw ervaring met Cfs Leuven?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Cfs Leuven, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Cfs Leuven en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een accountant en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Cfs Leuven uit Accountant Leuven

Cfs Leuven ervaringen

10
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Cfs Leuven. Wat is jouw ervaring met Cfs Leuven? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Heel bekwame en degelijke accountants

Geplaatst op 16 mei 2023 door Peter DC
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Sinds 20 jaar ben ik als zelfstandige klant bij CFS.
Ik ben steeds zeer tevreden geweest over de kwaliteit van hun werk, de snelheid van reageren en uitvoeren indien nodig en de correctheid en vriendelijkheid in de omgang.
In de laatste jaren heb ik vooral met de twee jongere partners Jeroen en Christy contact gehad, ik kan niet anders als zeggen dat ik daar heel tevreden over ben.