Elektriciens » Elektricien Wommelgem » Van Daele Elektro

Van Daele Elektro

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Daele Elektro is een elektricien uit Wommelgem in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op 't Serclaesdreef 16. De onderneming is opgericht op 21-02-2019 en telt 1-4 werkzame personen. Van Daele Elektro is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 721454029.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Daele Elektro

Van Daele Elektro is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Daele Elektro is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-02-2019 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 721454029.

Wat is jouw ervaring met Van Daele Elektro?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Daele Elektro, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Daele Elektro en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een elektricien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Daele Elektro uit Elektricien Wommelgem

Van Daele Elektro ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Daele Elektro. Wat is jouw ervaring met Van Daele Elektro? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review