Luc De Kock

9.8
2 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Luc De Kock is een loodgieter uit Hoeilaart in de provincie Vlaams Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Josse Biesmansstraat 18. De onderneming is opgericht op 12-08-1986 en telt 1-4 werkzame personen. Luc De Kock is een nv en bij de KvK bekend onder het registratienummer 429241628.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Luc De Kock

Luc De Kock is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Luc De Kock is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-08-1986 en telt 1-4 werkzame personen.

De nv is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 429241628.

Wat is jouw ervaring met Luc De Kock?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Luc De Kock, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Luc De Kock en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Luc De Kock uit Loodgieter Hoeilaart

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Luc De Kock
Ondernemingsnummer
429241628
Oprichtingsdatum
12-08-1986
Aantal werknemers
1-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
nv

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Josse Biesmansstraat
Huisnummer
18
Postcode
1560
Plaatsnaam
Hoeilaart
Provincie
Vlaams Brabant

Contactgegevens

Telefoonnummer
02/6570250
Faxnummer
02/6572971
E-mailadres
info@lucdekock.be
Website
www.lucdekock.be

Luc De Kock ervaringen

9.8
2 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Luc De Kock. Wat is jouw ervaring met Luc De Kock? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Tevredenheid dakwerken

Geplaatst op 10 maart 2023 door mattelaer ronny
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

In 2019 hadden wij, op raadgeving van een buurman, de firma Luc De Kock gevraagd om 2 hanggoten aan onze woning te vervangen en een rottingsprobleem in het aanpalend gedeelte van het dak op te lossen. Die werken werden op een professionele en keurige manier uitgevoerd.
Gezien onze tevredenheid over de aanpak en uitvoering van de werken van 2019, hebben wij in 2022 weer een beroep gedaan op de firma De Kock. Het betreft hier een dakreiniging (wegens korstmossen op de dakpannen), vervanging van kapotte dakpannen, verwijderen van een bovendakse schouw (waarin de koker in asbest was), het dichtleggen van de schouwopening, het hernieuwen van de 2 andere hanggoten, het installeren van een zonnepaneleninstallatie met batterijen, het isoleren van de zolder. Deze werken waren keurig in een lastenkohier opgesteld en werden perfect uitgevoerd volgens een tijdschema dat ons schikte. Steeds werd onze mening gevraagd, wanneer er gebreken in de dakstructuur werden opgemerkt. Wij onderlijnen de vakkennis zowel van de heer De Kock als van de arbeiders, die, ondanks de huidige moeilijke periode (stockvoorraden, galopperende prijzen)er zijn in geslaagd al deze werken in een redelijke tijdspanne te realiseren.. In dit verband, was het opmerkelijk, dat op een bepaald ogenblik, wegens een onvoorziene afwezigheid van zijn elektricien, de heer De Kock zelf is ingesprongen teneinde te vermijden dat de installatie van de verschillende sturingselementen van de zonnepaneleninstallatie vertraging zou oplopen. Te onderstrepen valt de vriendelijkheid en stiptheid van elkeen, het perfect opruimen van afval, en het respecteren van het lastenkohier. Wij danken de heer De Kock voor zijn raadgevingen en wijze inbreng voor de aanvraag van de verbouwingspremie en premies voor de zonnepanelen/batterijen.

Zeer tevreden over dokwerker door Luc De Kock uit Hoeilaert

Geplaatst op 8 maart 2023 door Karel
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9.5)

We lieten de onderneming LUC DE KOCK ons dak vernieuwen: de oude isolatie wegnemen en vervangen, de asbest kunstleien wegnemen, nieuwe dakbedekking plaatsen, zonnepanelen plaatsen, omvormers installeren, Veluxen vervangen door nieuwe generatie. Over elk van deze onderdelen zijn we zeer tevreden. Het personeel werkt nauwkeurig en is vakbekwaam, ook trots en bekommerd over het geleverde werken. Opvolging door en communicatie met Luc De Kock verliep zeer goed.