Vind de beste bezetter in Gent


Op zoek naar een bezetter in Gent? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele bezetters zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste bezetters in Gent

Op deze pagina vind je de beste bezetters uit Gent op rij. Vind snel en gemakkelijk een bezetter voor jouw opdracht.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste bezetters in Gent te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de bedrijfsvorm en reviews.

Vergelijk gratis bezetter offertes

Wij maken het je graag makkelijk. We hebben de beste bezetters op een rijtje te zetten. Het is aan jou om de bedrijven met elkaar te vergelijken.

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis bezetter offertes !

Nadat jouw aanvraag is verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Vergelijk het aanbod en kom tot de beste keuze. Uit onderzoek blijkt dat je tot 40% op de kosten bespaart wanneer je offertes vergelijkt.

bezetter GentWat doet een bezetter?

Een bezetter kan veel verschillende taken verrichten. Denk bijvoorbeeld aan bezettingswerken, bepleisteren van muren en het bezetten van plafonds. Hierbij horen ook herstelwerkzaamheden, zo kan je een bezetter ook inschakelen bij beschadigd pleisterwerk. Bezetters geven daarbij ook advies, ze weten precies welk soort bezettingswerk past bij je huis en houdt rekening met je wensen en budget.

Door een stukadoor in te schakelen ben je zeker van een professioneel resultaat. Hoge kwaliteit staat altijd voorop. Door een bezetter in Gent in te schakelen bespaar je jezelf ook tijd en energie.

De voordelen van een bezetter inhuren:

  • Bespaar jezelf tijd en energie: door een stukadoor in te huren hoef je zelf geen tijd en energie meer te besteden aan bezettingswerk en pleisterwerk. Een vakman kan dit efficiënt en vakkundig voor je verrichten.
  • Altijd een professioneel resultaat: bezetters hebben de juiste ervaring en weten wat er moet gebeuren. Hierdoor krijg je altijd een professioneel resultaat.
  • Je kan profiteren van een verlaagd btw-tarief: je hebt wellicht recht op een verlaagd btw-tarief voor de kosten van de arbeid en materiaal. Je bent vaak dus minder kwijt dan je denkt.

Een stukadoor kan dus veel voor je betekenen. Bezettingswerken, bepleisteren en herstellingen zijn hier een paar voorbeelden van. De ervaring van de stukadoor zorgt ervoor dat je altijd werk van hoge kwaliteit afgeleverd krijgt, bovendien kan je advies krijgen over de werkzaamheden als je niet zeker bent van wat er precies moet gebeuren. Stukadoor inschakelen? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%.


Op zoek naar een bezetter in Gent?

Via De 10 Beste ontvang je eenvoudig en snel een aantal scherp geprijsde offertes.

Gratis offertes vergelijken

Wat zijn de prijzen van een bezetter in Gent?

De prijzen van een stukadoor zijn erg gevarieerd, dit komt door het gebruik van materiaal, de grootte van de klus en het soort klus. Gemiddeld kost het inhuren van een bezetter in Gent tussen de €30,- en €45,- per uur.

De prijzen worden dus beïnvloed door een aantal factoren. Zo zit er bijvoorbeeld een verschil in prijzen afhankelijk van de gekozen kleur. Ook het soort pleisterwerk is belangrijk. Spuitwerk is een populaire goedkope optie, maar je zou ook kunnen kiezen voor betonstuc wat iets duurder is.

Wat zijn de kosten voor de verschillende klussen?

Voor behangklaar stucwerk betaal je €8,- tot €15,- per m², voor sausklaar stucwerk betaal je €9,- tot €25,- per vierkante meter. Hierbij worden de muren op een goedkope manier afgewerkt, je moet hierna nog wel zelf de muren verven of behangen. Voor pleisterwerken op het plafond betaal je €17,- tot €25,- per m² voor stucwerk . Voor spuitwerk liggen de kosten tussen de €7,- en €13,- per vierkante meter.

In de onderstaande tabel kan je in een handig overzicht de verschillende prijzen van een bezetter bekijken. Wil je liever meteen de exacte prijzen weten? Ontvang dan offertes van bezetters en kom snel in contact met professionele vakmannen.

stukadoor Gent

Kosten stukadoor 2023

Soort klusKosten per m²*
Muren
Behangklaar stucwerk€8,- tot €15,-
Sausklaar stucwerk€9,- tot €23,-
Plafond
Stucwerk€17,- tot €25,-
Spuitwerk€7,- tot €23,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Wat is het uurtarief van een stukadoor in Gent?

Het uurtarief van een stukadoor in Gent ligt tussen de €30,- en €45,- per uur. Dit is afhankelijk van de ervaring van de stukadoor. Een beginnende stukadoor kost vaak €30,- tot €35,-. Een stukadoor met meer ervaring kost tussen de €40,- en €45,- per uur. Dit kan natuurlijk verschillen, zo zijn er ervaren stukadoors die hun prijzen wat lager zetten.


Uurtarief bezetter 2023

€30,- tot €45,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van bezetters uit de regio.)

Laag
€30,- tot €35,-

Beginnende bezetter
Simpele bezettingswerken
ZZP’ers

Hoog
€40,- tot €45,-

Ervaren bezetter
Groter bedrijf
Lastige klussen

Start gratis offerteaanvraag!

Prijsopbouw bezetter

prijsopbouw bezetter

Wat zijn de kosten voor bezettingswerken?

Ook de kosten voor verschillend pleisterwerk varieert, afhankelijk van het materiaal. Voor een goedkope optie kan je gaan voor wit spuitpleister, dit kost tussen de €5,- en €15,- per m². Voor een iets duurdere optie zou je kunnen kiezen voor sierpleister, dit kost gemiddeld €12,- tot €23,- per vierkante meter..

Hoe kan je bezettingswerken in Gent origineel laten afwerken?

Voor het origineel laten afwerken kies je voor raap- of schuurwerk. Raapwerk kost tussen de €15,- en €30,- per m². Schuurwerk kost gemiddeld €15,- tot €25,- per vierkante meter. In de onderstaande tabel kan je de kosten van verschillend pleisterwerk in een handig overzicht bekijken.

bezettingswerken Gent

Kosten pleisterwerk 2023

PleisterwerkPrijs per m²*
Spuitpleister€5,- tot €15,-
Sierpleister (zoals spachtelputz of granol)€12,- tot €23,-
Schuurwerk€15,- tot €25,-
Raapwerk€15,- tot €30,-
Betonstuc€100,-
Tadelakt€140,-

*Let op: deze kosten kunnen variëren. Voor exacte prijzen vraag je best offertes aan.


Pleisterwerken in Gent laten plaatsen?

Ontvang een aantal offertes en kies de vakman met het beste aanbod!

Gratis offertes ontvangen

Veelgestelde vragen over bezetters

Benieuwd naar wat er precies wordt verstaan onder bezettingswerken? Wil je graag het verschil weten tussen een stukadoor en bezetter of nieuwsgierig naar het verlaagde btw-tarief op pleisterwerk? Hieronder geven we antwoord op een aantal veelgestelde vragen!

Wat wordt er verstaan onder bezettingswerken?

Bezettingswerk bestaat uit meerdere werkzaamheden, denk aan het laten bepleisteren van binnenmuren. Dit wordt vaak gebruikt om een woning een nieuwe uitstraling te geven. Ook de buitenkant van het huis kan worden bepleisterd, dan kan je de gevel laten bezetten.

Een aantal voorbeelden van bezettingswerken in Gent

  • Herstelwerkzaamheden: het herstellen van pleister- en bezettingswerken zijn belangrijk als de bepleistering van de gevel bijvoorbeeld beschadigd is.
  • Bepleisteren van gevels: een manier om de buitenkant van het huis een nieuwe uitstraling te geven. Daarnaast verbetert het vaak de isolatie en bescherming van je buitenmuur.
  • Bezetten van muren: voor het egaliseren en de binnenmuren, zo kan je de uitstraling van je woning drastisch veranderen.
  • Pleisteren van plafond: voor het laten bijwerken van het plafond. Dit is een lastigere klus doordat het plafond lastig te bepleisteren is. De bezetter gebruikt een kleine steiger om een plafond professioneel te pleisteren

Wat is het verschil tussen een stukadoor en bezetter?

Er is geen verschil tussen een stukadoor en een bezetter. Het zijn gewoonweg twee verschillende namen die worden gebruikt voor hetzelfde beroep. In Vlaanderen hebben we het over het algemeen over bezetters, het woord stukadoor komt uit Nederland. Toch worden beiden termen gebruikt in Vlaanderen.

Ben je op zoek naar een stukadoor? Vergelijk gratis offertes en kom snel in contact!

Hoe kan je besparen op bezettingswerken?

Er zijn een aantal manieren om te besparen op pleisterwerk. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor goedkoper materiaal in het wit, dat is over het algemeen de goedkoopste optie. Je zou ook kunnen kiezen om een bezetter te zoeken. Zo bespaar je op eventuele voorrijkosten.

Een goede manier om te besparen op de kosten is door meerdere pleisterwerken in één keer te laten uitvoeren. Over het algemeen is de regel hoe groter de klus, hoe lager de prijs. Je zou eventueel kunnen onderhandelen voor een lagere prijs bij een grote klus.

Als laatste zou je kunnen kijken of je recht hebt op het verlaagde btw-tarief op bezettingswerken in Gent. Met deze tips kun je de kosten zo laag mogelijk houden. Ontvang gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten.

Wat is het btw-tarief voor een stukadoor?

Je hebt wellicht recht op het verlaagde btw-tarief op pleisterwerken in Gent. Je betaalt dan een btw-tarief van 6% in plaats van de gebruikelijke 21%. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. De woning moet bijvoorbeeld ouder dan tien jaar zijn, moet je er zelf wonen en moet de bewoner de factuur ontvangen.

Voor meer informatie over het verlaagde btw-tarief kijk je op vlaanderen.be. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Het is het altijd waard om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt.

pleisterwerken Gent

Besparen op een bezetter in Gent? Vergelijk gratis offertes!

Een bezetter verricht dus verschillende werkzaamheden. Het bepleisteren van gevels, bezetten van muren en het herstellen van bestaand pleisterwerk. Er zijn veel verschillende opties, dus kijk altijd naar de opties en vraag eventueel advies van de bezetter. Op zoek naar een bezetter in Gent?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Het aanvragen is kosteloos en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Door gratis offertes aan te vragen ontvang je meerdere prijsopgaven van stukadoren. Je kiest vervolgens zelf het beste aanbod.

Start nu je gratis aanvraag!