Sey-Dak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Sey-Dak is een dakwerker uit Alken in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Steenweg 55. De onderneming is opgericht op 02-06-2016 en telt 1-4 werkzame personen. Sey-Dak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 655857679.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Sey-Dak

Sey-Dak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Sey-Dak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-06-2016 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 655857679.

Wat is jouw ervaring met Sey-Dak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Sey-Dak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Sey-Dak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Sey-Dak uit Dakwerker Alken

Sey-Dak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Sey-Dak. Wat is jouw ervaring met Sey-Dak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review