Dakwerker provincie Antwerpen: overzicht van de beste bedrijven

Een dakwerker in de provincie Antwerpen heb je zo gevonden via De 10 Beste. Wij doen er alles aan om je te koppelen aan de beste dakwerkers in je regio. Jij vraagt gratis, en zonder verplichtingen, enkele offertes aan. Wij koppelen je vervolgens aan de beste dakwerkers in ons netwerk.
Op deze pagina krijg je nog wat informatie over dakwerkers. Zo lees je over de kosten van dakwerken en krijg je enkele tips voor het vergelijken van dakwerkers. Je vindt op deze pagina ook een lijst met de plaatsen in de provincie, op die pagina’s vind je lijsten met de beste dakwerkers.

dakwerker provincie Antwerpen

Waar kun je een dakwerker voor inschakelen?

Een dakwerker wordt ingeschakeld voor alle werkzaamheden op en aan het dak. Dit bestaat onder andere uit:

 • Het renoveren van daken: van het vernieuwen van een gehele dakconstructie tot het vervangen van je dakbedekking.
 • Herstellen van daken: daken met beschadigde dakbedekking, lekkages of andere problemen dienen zo snel mogelijk te worden gerepareerd. Een dakwerker zorgt voor een vakkundige herstelling.
 • Dakonderhoud: het onderhouden van daken behoort ook tot het takenpakket van de dakwerker. Je kunt hierbij denken aan dakreiniging, ontmossen van daken of het inspecteren van daken.

Waarom een dakwerker via De 10 Beste inschakelen?

Een dakwerker heb je tegenwoordig zo gevonden. Zo vind je op diverse websites, zoals De 10 Beste, overzichten met de beste dakwerkers. Maar waarom zou je via De 10 Beste offertes aanvragen?

 • Het aanvragen van offertes via De 10 Beste is gratis en doe je zonder verplichtingen. Je krijgt enkele offertes op maat, en kiest vervolgens zelf met welk aanbod je akkoord gaat.
 • Wij koppelen je aan de beste dakwerkers in ons netwerk in je eigen regio. Je wordt dus geholpen door een dakwerker in de buurt. Hiermee bespaar je ook nog eens op de voorrijkosten.


Waar let je op bij het vergelijken van de beste dakwerker in de provincie Antwerpen?

Het vinden van een dakwerker in de provincie Antwerpen is zo gedaan via De 10 Beste, maar hoe kies je nu voor de beste uit de verschillende bedrijven en offertes? We geven je graag wat tips:

 • Als eerste raden we je aan om te kijken naar de prijzen en deze met elkaar te vergelijken. Kijk niet alleen naar de totaalprijs, maar ook naar de prijsopbouw.
 • Is de dakwerker werkzaam in je eigen regio? Door te kiezen voor een lokale dakwerker bespaar je op de voorrijkosten. Daarbij hebben lokale vakmannen ook een reputatie om hoog te houden.
 • Kijk eens naar hoe eerdere klanten de dakwerkers hebben beoordeeld. Hier op De 10 Beste hebben klanten ook recensies achter kunnen laten.
 • Welke garantievoorwaarden zitten er op het geleverde werk? Het liefst heb je een duidelijke omschrijving over wat je kunt verwachten bij eventuele problemen.

Waar moet je op letten bij het tekenen van dakwerken offertes?

Je hebt gratis offertes aangevraagd en enkele dakwerken offertes ontvangen. Waar moet je op letten voor je een offerte gaat tekenen? We geven je vier aandachtspunten.

 • Kijk naar hoe de prijs is opgebouwd. Er moet duidelijk staan hoe de prijs is berekend en welke kosten er worden gemaakt en hoeveel het je gaat kosten. Een duidelijke omschrijving van zowel arbeidskosten als materiaal- als voorrijkosten zijn een noodzakelijk onderdeel van elke offerte.
 • Ben je ondernemer en schakel je een dakwerker in voor werk aan je winkel? Dan zou je een contract op datum kunnen aangaan. Hierbij wordt er een strakke uitvoeringstermijn gegeven. Dit geeft je tijd en ruimte om de nodige voorbereidingen te treffen, bijvoorbeeld het sluiten van je winkel.
 • Bevat de offerte een duidelijke planning? Dakwerken kunnen uren tot dagen in beslag nemen. Een duidelijke planning met data en tijd is een belangrijk onderdeel van elke goede offerte. Zo weet je ook wanneer je zelf eventueel thuis moet zijn en wanneer de dakwerkers klaar verwachten te zijn.
 • Is alles je duidelijk? Het is belangrijk dat je duidelijk in beeld hebt van de kosten, eventuele garantievoorwaarden en de planning. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Bespreek het met de dakwerker, dan wordt het voor jullie beiden duidelijker.

Wat kosten dakwerken in de provincie Antwerpen?

Dakwerken in de provincie Antwerpen hebben verschillende prijzen, zo is dakonderhoud gemiddeld €15,- per m² en het herstellen van een schuin dak €130,- tot €420,- per m². Wanneer je een dakwerker inschakelt kun je een uurtarief van €35,- tot €45,- verwachten, hier komen dan ook nog materiaal- en voorrijkosten bovenop.

In de onderstaande tabel vind je de diverse prijzen van dakwerken in je regio in een handige tabel.

Dakwerken prijzen 2024

Soort klusDakwerken prijzen per m²*
Dakonderhoud€15,-
Dak ontmossen€15,- tot €30,-
Dakherstelling schuin dak€130,- tot €420,-
Dakherstelling plat dak€255,- tot €285,-
DakrenovatieVanaf €50,-
Dakpannen vervangen€40,- tot €90,-
Dakisolatie€13,- tot €70,-
Plaatsen dakkapel€3.000,- tot €3.750,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten van dakwerken, inclusief btw, arbeidskosten en de kosten voor het materiaal.

Dakwerken in de provincie Antwerpen laten uitvoeren? Vergelijk via De 10 Beste!

Als je op zoek bent naar een dakwerker voor het uitvoeren van dakwerken in de provincie Antwerpen ben je op de juiste plek. Vraag gratis en zonder verplichtingen aan via De 10 Beste. Wij doen er alles aan om je te koppelen aan de beste dakwerkers in je regio.

Start nu je gratis aanvraag!