Stego

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Stego is een dakwerker uit Balen in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Hoolst 38. De onderneming is opgericht op 16-07-2004 en telt 1-4 werkzame personen. Stego is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 866644322.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Stego

Stego is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Stego is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-07-2004 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 866644322.

Wat is jouw ervaring met Stego?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Stego, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Stego en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Stego uit Dakwerker Balen

Stego ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Stego. Wat is jouw ervaring met Stego? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review