Dakwerkers » Dakwerker Bocholt » Martens Daktechniek

Martens Daktechniek

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Martens Daktechniek is een dakwerker uit Bocholt in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Stramproyerweg 20. De onderneming is opgericht op 16-04-2018 en telt 1-4 werkzame personen. Martens Daktechniek is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 694821094.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Martens Daktechniek

Martens Daktechniek is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Martens Daktechniek is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-04-2018 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 694821094.

Wat is jouw ervaring met Martens Daktechniek?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Martens Daktechniek, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Martens Daktechniek en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Martens Daktechniek uit Dakwerker Bocholt

Martens Daktechniek ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Martens Daktechniek. Wat is jouw ervaring met Martens Daktechniek? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review