Dakwerkers » Dakwerker Bonheiden » Van Utterbeeck Geert

Van Utterbeeck Geert

10
2 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Utterbeeck Geert is een dakwerker uit Bonheiden in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Notelaarstraat 6. De onderneming is opgericht op 23-09-2014 en telt 1-4 werkzame personen. Van Utterbeeck Geert is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 563431626.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Utterbeeck Geert

Van Utterbeeck Geert is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Utterbeeck Geert is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 23-09-2014 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 563431626.

Wat is jouw ervaring met Van Utterbeeck Geert?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Utterbeeck Geert, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Utterbeeck Geert en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Utterbeeck Geert uit Dakwerker Bonheiden

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Van Utterbeeck Geert
Ondernemingsnummer
563431626
Oprichtingsdatum
23-09-2014
Aantal werknemers
1-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
bvba

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Notelaarstraat
Huisnummer
6
Postcode
2820
Plaatsnaam
Bonheiden
Provincie
Antwerpen

Contactgegevens

Telefoonnummer
015/550015
Faxnummer
015/550015
E-mailadres
geert.van.utterbeeck@telenet.be

Van Utterbeeck Geert ervaringen

10
2 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Utterbeeck Geert. Wat is jouw ervaring met Van Utterbeeck Geert? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Zeker aan te raden bij ontstopping van uw leidingen!

Geplaatst op 11 maart 2022 door Inge Verroken
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Geert communiceert duidelijk, correct en reageert snel. Geert en David zijn zeer goed op elkaar ingespeeld, ze weten duidelijk goed waar ze mee bezig zijn! Ik kreeg heel snel het gevoel dat ze hun werk aanpakken met een ‘voor alles is een oplossing’ mentaliteit wat mij direct vertrouwen gaf. Ondanks het feit dat ik in een smalle straat woon met veel doorgang van auto’s wat hun werk niet vergemakkelijkt, was er geen stress te bespeuren. Wat moest gedaan worden werd gedaan met veel sympathie en een glimlach. Heel fijn. Zit je met een probleem van verstopte leidingen en ben je op zoek naar een professioneel team? Aarzel dan niet om Geert te contacteren. Bedankt Geert en David!

Uitstekend

Geplaatst op 12 mei 2021 door Peter DE RIJCKER
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Op 10/5/21 werd na uitgebreide camerainspectie de keukenafvoer op de 5de verdieping ontstopt nadat was gebleken dat de leiding over een afstand van minstens 6 meter ernstig was vervuild door 20 jaar gebruik. Dank zij een draagbaar toestel met uitgebreid assortiment van diverse hulpstukken en voortdurende cameracontrole geraakte de zware verstopping binnen een redelijke tijd efficiënt opgelost. Bijzonder opvallend en aangenaam bij deze interventie, die bovendien in amperenkele dagen tot stand kwam (geen uitstel of getalm), was de duidelijke vakfierheid en het beroepsplezier waarmee het werk, bovendien proper, werd uitgevoerd. Ook de prijs was in functie van de verplaatsing van twee stielmannen (afstand Bonheiden-Berchem) en de nodige tijd van uitvoering (2.15u) erg redelijk. Dus: heel aanbevelingswaardig.