Kroon Holding

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kroon Holding is een dakwerker uit Heist-Aan-Zee in de provincie West-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Pannenstraat 8731. De onderneming is opgericht op 02-04-1992 en telt 1-4 werkzame personen. Kroon Holding is een nv en bij de KvK bekend onder het registratienummer 447124270.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kroon Holding

Kroon Holding is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kroon Holding is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-04-1992 en telt 1-4 werkzame personen.

De nv is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 447124270.

Wat is jouw ervaring met Kroon Holding?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kroon Holding, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kroon Holding en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kroon Holding uit Dakwerker Heist-Aan-Zee

Kroon Holding ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kroon Holding. Wat is jouw ervaring met Kroon Holding? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review