Dakwerkers » Dakwerker Herselt » Algemene Dakwerken Geens Chris

Algemene Dakwerken Geens Chris

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Algemene Dakwerken Geens Chris is een dakwerker uit Herselt in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Ramselsesteenweg 102. De onderneming is opgericht op 09-10-2015 en telt 1-4 werkzame personen. Algemene Dakwerken Geens Chris is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 640867716.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Algemene Dakwerken Geens Chris

Algemene Dakwerken Geens Chris is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Algemene Dakwerken Geens Chris is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 09-10-2015 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 640867716.

Wat is jouw ervaring met Algemene Dakwerken Geens Chris?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Algemene Dakwerken Geens Chris, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Algemene Dakwerken Geens Chris en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Algemene Dakwerken Geens Chris uit Dakwerker Herselt

Algemene Dakwerken Geens Chris ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Algemene Dakwerken Geens Chris. Wat is jouw ervaring met Algemene Dakwerken Geens Chris? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review