Dakwerkers » Dakwerker Houthalen » Dakwerken Astana

Dakwerken Astana

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakwerken Astana is een dakwerker uit Houthalen in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Hortensiastraat 24. De onderneming is opgericht op 20-02-2009 en telt 1-4 werkzame personen. Dakwerken Astana is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 809963460.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakwerken Astana

Dakwerken Astana is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakwerken Astana is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-02-2009 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 809963460.

Wat is jouw ervaring met Dakwerken Astana?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakwerken Astana, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakwerken Astana en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakwerken Astana uit Dakwerker Houthalen

Dakwerken Astana ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakwerken Astana. Wat is jouw ervaring met Dakwerken Astana? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review