De Backer

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

De Backer is een dakwerker uit Ichtegem in de provincie West-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Engelstraat 37. De onderneming is opgericht op 21-01-1997 en telt 1-4 werkzame personen. De Backer is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 459884126.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De Backer

De Backer is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. De Backer is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-01-1997 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 459884126.

Wat is jouw ervaring met De Backer?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met De Backer, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help De Backer en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

De Backer uit Dakwerker Ichtegem

De Backer ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van De Backer. Wat is jouw ervaring met De Backer? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review