Kraldak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kraldak is een dakwerker uit Koersel in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Molendijk 29. De onderneming is opgericht op 15-06-2016 en telt 1-4 werkzame personen. Kraldak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 656678419.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kraldak

Kraldak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kraldak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-06-2016 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 656678419.

Wat is jouw ervaring met Kraldak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kraldak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kraldak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kraldak uit Dakwerker Koersel

Kraldak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kraldak. Wat is jouw ervaring met Kraldak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review