Dakwerkers » Dakwerker Kruisem » Lambrecht Kurt

Lambrecht Kurt

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Lambrecht Kurt is een dakwerker uit Kruisem in de provincie Oost-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Nachtegaalstraat 10. De onderneming is opgericht op 13-10-2009 en telt 1-4 werkzame personen. Lambrecht Kurt is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 819856173.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Lambrecht Kurt

Lambrecht Kurt is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Lambrecht Kurt is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-10-2009 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 819856173.

Wat is jouw ervaring met Lambrecht Kurt?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Lambrecht Kurt, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Lambrecht Kurt en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Lambrecht Kurt uit Dakwerker Kruisem

Lambrecht Kurt ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Lambrecht Kurt. Wat is jouw ervaring met Lambrecht Kurt? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review