Daktal

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Daktal is een dakwerker uit Lanaken in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Wijngaardstraat 136. De onderneming is opgericht op 13-11-2012 en telt 1-4 werkzame personen. Daktal is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 500887115.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Daktal

Daktal is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Daktal is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-11-2012 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 500887115.

Wat is jouw ervaring met Daktal?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Daktal, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Daktal en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Daktal uit Dakwerker Lanaken

Daktal ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Daktal. Wat is jouw ervaring met Daktal? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review