Dakwerkers » Dakwerker Lievegem » Kristof Van De Veire – Totale

Kristof Van De Veire – Totale

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kristof Van De Veire - Totale is een dakwerker uit Lievegem in de provincie Oost-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Langestraat 41. De onderneming is opgericht op 13-04-2017 en telt 1-4 werkzame personen. Kristof Van De Veire - Totale is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 674609363.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kristof Van De Veire - Totale

Kristof Van De Veire - Totale is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kristof Van De Veire - Totale is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-04-2017 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 674609363.

Wat is jouw ervaring met Kristof Van De Veire - Totale?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kristof Van De Veire - Totale, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kristof Van De Veire - Totale en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kristof Van De Veire – Totale uit Dakwerker Lievegem

Kristof Van De Veire – Totale ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kristof Van De Veire – Totale. Wat is jouw ervaring met Kristof Van De Veire – Totale? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review