Dakwerkers » Dakwerker Lokeren » De Cock Stany

De Cock Stany

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

De Cock Stany is een dakwerker uit Lokeren in de provincie Oost-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Groenstraat 6:00 AM. De onderneming is opgericht op 09-09-2004 en telt 1-4 werkzame personen. De Cock Stany is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 867296695.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De Cock Stany

De Cock Stany is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. De Cock Stany is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 09-09-2004 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 867296695.

Wat is jouw ervaring met De Cock Stany?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met De Cock Stany, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help De Cock Stany en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

De Cock Stany uit Dakwerker Lokeren

De Cock Stany ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van De Cock Stany. Wat is jouw ervaring met De Cock Stany? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review