Dakwerkers » Dakwerker Lummen » Houben En Zoon

Houben En Zoon

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Houben En Zoon is een dakwerker uit Lummen in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Dwarsstraat 7. De onderneming is opgericht op 26-03-1999 en telt 1-4 werkzame personen. Houben En Zoon is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 465840520.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Houben En Zoon

Houben En Zoon is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Houben En Zoon is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 26-03-1999 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 465840520.

Wat is jouw ervaring met Houben En Zoon?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Houben En Zoon, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Houben En Zoon en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Houben En Zoon uit Dakwerker Lummen

Houben En Zoon ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Houben En Zoon. Wat is jouw ervaring met Houben En Zoon? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review