Prodak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Prodak is een dakwerker uit Peer in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Monsstraat 5. De onderneming is opgericht op 20-06-1990 en telt 1-4 werkzame personen. Prodak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 440973876.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Prodak

Prodak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Prodak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-06-1990 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 440973876.

Wat is jouw ervaring met Prodak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Prodak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Prodak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Prodak uit Dakwerker Peer

Prodak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Prodak. Wat is jouw ervaring met Prodak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review