Dakwerkers » Dakwerker Pelt » Dakwerken Michiel Oyen

Dakwerken Michiel Oyen

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakwerken Michiel Oyen is een dakwerker uit Pelt in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Hoevenstraat 49. De onderneming is opgericht op 16-12-2009 en telt 1-4 werkzame personen. Dakwerken Michiel Oyen is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 821605242.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakwerken Michiel Oyen

Dakwerken Michiel Oyen is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakwerken Michiel Oyen is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-12-2009 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 821605242.

Wat is jouw ervaring met Dakwerken Michiel Oyen?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakwerken Michiel Oyen, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakwerken Michiel Oyen en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakwerken Michiel Oyen uit Dakwerker Pelt

Dakwerken Michiel Oyen ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakwerken Michiel Oyen. Wat is jouw ervaring met Dakwerken Michiel Oyen? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review