Er-Dak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Er-Dak is een dakwerker uit Pelt in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Kapelstraat 11. De onderneming is opgericht op 29-09-2016 en telt 1-4 werkzame personen. Er-Dak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 663673802.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Er-Dak

Er-Dak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Er-Dak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-09-2016 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 663673802.

Wat is jouw ervaring met Er-Dak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Er-Dak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Er-Dak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Er-Dak uit Dakwerker Pelt

Er-Dak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Er-Dak. Wat is jouw ervaring met Er-Dak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review