Dakwerkers » Dakwerker Roeselare » Dakwerken Logghe-Prinsie

Dakwerken Logghe-Prinsie

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakwerken Logghe-Prinsie is een dakwerker uit Roeselare in de provincie West-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Gaaipersstraat 12. De onderneming is opgericht op 10-05-2017 en telt 5-9 werkzame personen. Dakwerken Logghe-Prinsie is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 675599060.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakwerken Logghe-Prinsie

Dakwerken Logghe-Prinsie is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakwerken Logghe-Prinsie is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-05-2017 en telt 5-9 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 675599060.

Wat is jouw ervaring met Dakwerken Logghe-Prinsie?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakwerken Logghe-Prinsie, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakwerken Logghe-Prinsie en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakwerken Logghe-Prinsie uit Dakwerker Roeselare

Dakwerken Logghe-Prinsie ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakwerken Logghe-Prinsie. Wat is jouw ervaring met Dakwerken Logghe-Prinsie? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review