J.V.Dak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

J.V.Dak is een dakwerker uit Ronse in de provincie Oost-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Delplanquettestraat 7. De onderneming is opgericht op 24-09-2010 en telt 1-4 werkzame personen. J.V.Dak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 829610514.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

J.V.Dak

J.V.Dak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. J.V.Dak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 24-09-2010 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 829610514.

Wat is jouw ervaring met J.V.Dak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met J.V.Dak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help J.V.Dak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

J.V.Dak uit Dakwerker Ronse

J.V.Dak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van J.V.Dak. Wat is jouw ervaring met J.V.Dak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review