Helo

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Helo is een dakwerker uit Tessenderlo in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Rodenberg 9. De onderneming is opgericht op 05-11-2009 en telt 1-4 werkzame personen. Helo is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 820534282.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Helo

Helo is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Helo is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 05-11-2009 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 820534282.

Wat is jouw ervaring met Helo?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Helo, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Helo en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Helo uit Dakwerker Tessenderlo

Helo ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Helo. Wat is jouw ervaring met Helo? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review