Dakwerkers » Dakwerker Torhout » Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen

Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen is een dakwerker uit Torhout in de provincie West-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Atelierstraat 13. De onderneming is opgericht op 05-08-2008 en telt 1-4 werkzame personen. Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 899714293.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen

Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 05-08-2008 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 899714293.

Wat is jouw ervaring met Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen uit Dakwerker Torhout

Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen. Wat is jouw ervaring met Schollier-Verhaeghe Dakafdichtingen? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review