Dakwerkers » Dakwerker Turnhout » Dakwerken P. Van Mechelen

Dakwerken P. Van Mechelen

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakwerken P. Van Mechelen is een dakwerker uit Turnhout in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Kastelein 57. De onderneming is opgericht op 10-10-2014 en telt 1-4 werkzame personen. Dakwerken P. Van Mechelen is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 564762803.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakwerken P. Van Mechelen

Dakwerken P. Van Mechelen is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakwerken P. Van Mechelen is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-10-2014 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 564762803.

Wat is jouw ervaring met Dakwerken P. Van Mechelen?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakwerken P. Van Mechelen, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakwerken P. Van Mechelen en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakwerken P. Van Mechelen uit Dakwerker Turnhout

Dakwerken P. Van Mechelen ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakwerken P. Van Mechelen. Wat is jouw ervaring met Dakwerken P. Van Mechelen? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review