Vlamdak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Vlamdak is een dakwerker uit Wetteren in de provincie Oost-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Zuidlaan 23. De onderneming is opgericht op 12-06-2018 en telt 1-4 werkzame personen. Vlamdak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 698667838.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Vlamdak

Vlamdak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Vlamdak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-06-2018 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 698667838.

Wat is jouw ervaring met Vlamdak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Vlamdak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Vlamdak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Vlamdak uit Dakwerker Wetteren

Vlamdak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Vlamdak. Wat is jouw ervaring met Vlamdak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review