Dakwerkers » Dakwerker Zaventem » Central Construct Belgium

Central Construct Belgium

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Central Construct Belgium is een dakwerker uit Zaventem in de provincie Vlaams Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Alex Feldheimstraat 53. De onderneming is opgericht op 22-12-2009 en telt 1-4 werkzame personen. Central Construct Belgium is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 824983911.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Central Construct Belgium

Central Construct Belgium is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Central Construct Belgium is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-12-2009 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 824983911.

Wat is jouw ervaring met Central Construct Belgium?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Central Construct Belgium, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Central Construct Belgium en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Central Construct Belgium uit Dakwerker Zaventem

Central Construct Belgium ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Central Construct Belgium. Wat is jouw ervaring met Central Construct Belgium? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review