Profdak

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Profdak is een dakwerker uit Zonhoven in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Lange Schouwenstraat 40. De onderneming is opgericht op 09-06-2011 en telt 1-4 werkzame personen. Profdak is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 837046157.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Profdak

Profdak is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Profdak is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 09-06-2011 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 837046157.

Wat is jouw ervaring met Profdak?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Profdak, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Profdak en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Profdak uit Dakwerker Zonhoven

Profdak ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Profdak. Wat is jouw ervaring met Profdak? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review