Schilder Limburg

Moet er iets geschilderd worden, en doe je dit liever niet zelf? Dan ben je hier op het juiste adres. Op De 10 Beste kun je namelijk makkelijk en snel in contact komen met schilders bij jou in de regio.

Lees verder en ontdek waarom een schilder vinden via De 10 Beste voor jou de juiste keuze is en leer meer over de voordelen en prijzen van een schilder in Limburg.

Waarom een schilder inschakelen?

Op het moment dat er een schilderklus uitgevoerd moet worden, heb je twee keuzes. Je kunt ervoor kiezen zelf aan de slag te gaan, maar je kunt ook een professional inschakelen. De voordelen hiervan vind je hieronder beschreven:

 • Je bespaart ontzettend veel tijd wanneer je de klussen uitbesteed aan een schilder.
 • Je bent zeker van kwaliteit. Wanneer je zelf aan de slag gaat is het altijd afwachten hoe het er uiteindelijk uit komt te zien.
 • Je kunt kiezen uit binnen- en buitenschilders, en zelfs op zoek gaan naar schilder met specialisaties. Dit is vooral handig wanneer er iets bijzonders geschilderd moet worden, zoals het plafond of meubels.
 • De schilders nemen zelf al hun spullen mee. Je hoeft dus niet te investeren in kwasten en rollers. Dit scheelt je ook ontzettend veel geld.

Waarom een schilder via De 10 Beste inschakelen?

Wanneer je op zoek bent naar een schilder ben je op De 10 Beste op het juiste adres. Hier vind je namelijk schilders op het hoogste niveau. Maar dit is niet het enige voordeel.

 • Wanneer je een schilder nodig hebt vind je op De 10 Beste een uitgebreid assortiment aan zowel binnen- als buitenschilders.
 • Je kunt een offerteaanvraag doen, zonder dat hier enige verplichtingen aan verbonden zijn.
 • Door deze offertes weet je zeker dat je nooit te veel betaalt en kun je een keuze maken op basis van jouw voorkeuren.
 • Je ontvangt offertes van schilders bij jou in de regio. Dit is een mooie manier om te besparen op voorrijkosten.

De beste schilders in LimburgWat kosten schilderwerken in Limburg?

Voordat je een schilder inschakelt is het goed om te weten met welke prijzen je te maken krijgt voor de schilderwerken in Limburg. Daarom vind je hier een duidelijk overzicht van de verschillende klussen, met daarbij de gemiddelde kosten.

Zo betaal je voor het schilderen van bijvoorbeeld ramen €15,- tot €25,- per raam, en voor het schilderen van een deur €70,- tot €110,-. Voor een traptrede schilderen betaal je meestal €15,- tot €20,-. Al deze onderdelen worden per product berekend. Het verschil in prijs zit hem hier in het formaat, en de moeilijkheidsgraad.

Andere schilderklussen zijn bijvoorbeeld het schilderen van muren en plafonds. Deze onderdelen, in tegenstelling tot de hiervoor genoemde onderdelen, worden per m² berekend. Dit kost namelijk gemiddeld €15,- tot €20,- per m².

Buitenschilderwerk is over het algemeen iets duurder dan binnenschilderwerk. Dit komt vaak ook door de moeilijkheidsgraad, maar het heeft ook te maken met het type verf dat gebruikt moet worden. Je betaald voor het schilderen van een gevel al snel €20,- tot €40,- per m², en voor het schilderen van een tuinhuis, dakkapel of schutting €40,- tot €50,- per uur.

In de tabel hieronder vind je een duidelijker overzicht van de genoemde prijzen.

Schilderwerken prijzen 2024

table class=”table table-hover”>

Soort klusGemiddelde kosten*Ramen schilderen€15,- tot €25,- per raamDeuren schilderen€70,- tot €110,- per deurBinnenschilderwerkMuren en plafonds schilderen€15,- tot €20,- per m²Trap schilderen€15,- tot €20,- per traptredeBuitenschilderwerkGevel schilderen€20,- tot €40,- per m²Schutting, tuinhuis of dakkapel schilderen€40,- tot €50,- per uur

schilder Limburg

Beste schildersbedrijf Limburg: waar let je op bij vergelijken?

Het is niet moeilijk om schildersbedrijven te vinden, vooral niet via De 10 Beste. Wat nog wel lastig kan zijn, is het kiezen van het juiste schildersbedrijf in Limburg. Want waar moet je nou op letten wanneer je deze bedrijven gaat vergelijken? Dat lees je hier.

 • Kijk naar de prijzen die verschillende schildersbedrijven aanbieden.
 • Controleer hoeveel ervaring het schildersbedrijf heeft. Bedrijven met meer ervaring hebben vaak betere vaardigheden en kunnen een betere kwaliteit leveren.
 • Zorg ervoor dat het schildersbedrijf verzekerd is.
 • Vraag naar de geschatte tijd die nodig is om het project te voltooien. Zorg ervoor dat dit past in jouw planning.
 • Let op hoe goed het schildersbedrijf met je communiceert. Een goede communicatie kan veel problemen voorkomen en ervoor zorgen dat het project soepel verloopt.

Gratis offertes vergelijken!