Vind de beste schrijnwerker in De Panne


Op zoek naar een schrijnwerker in De Panne? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schrijnwerkers zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste schrijnwerkers in De Panne

Op deze pagina vind je de beste schrijnwerkers uit De Panne op rij. Vind snel en gemakkelijk een schrijnwerker voor jouw opdracht.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste schrijnwerkers in De Panne te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de bedrijfsvorm en reviews.

Vergelijk gratis schrijnwerker offertes

Wij maken het je graag makkelijk. We hebben de beste schrijnwerkers op een rijtje te zetten. Het is aan jou om de bedrijven met elkaar te vergelijken.

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis schrijnwerker offertes !

Nadat jouw aanvraag is verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Vergelijk het aanbod en kom tot de beste keuze. Uit onderzoek blijkt dat je tot 40% op de kosten bespaart wanneer je offertes vergelijkt.

schrijnwerker De PanneWaarom schakel je een schrijnwerker in De Panne in?

Een schrijnwerker uit De Panne houdt zich bezig met schrijnwerk en houtbewerking, zowel binnen- als buiten het huis. Denk hierbij aan het maken van houten meubilair op maat, praktische objecten zoals ramen of een vals plafond. Ze werken ook aan objecten buiten huis, zoals een veranda.

Schrijnwerk laat je altijd uitvoeren door een professionele schrijnwerkerij. Zo krijg je namelijk het beste resultaat en iemand die passie in zijn of haar werk stopt. Een schrijnwerker huur je over het algemeen in voor schrijnwerk op maat: je bespreekt je specifieke wensen en deze worden waargemaakt.

Een aantal werkzaamheden van schrijnwerkers:

  • Kasten op maat: het is vaak een lastige klus om een kast te vinden die past bij het interieur én voldoende ruimte heeft. Schrijnwerkers kunnen speciale kasten op maat, of maatkasten, maken die passen in je huis en genoeg ruimte bieden voor al je spullen. Denk hierbij aan inbouwkasten.
  • Vals plafond realiseren: je zal het niet denken, maar het laten realiseren van een vals plafond hoort tot de meest populaire werkzaamheden van een schrijnwerkerij. Een hoog plafond komt vaak onvriendelijk en kil over, deze wordt dan verlaagd door een vals plafond. Een andere reden om een vals plafond te plaatsen is om spotverlichting te plaatsen en zo de kabels mooi weg te werken.
  • Het bouwen van veranda’s: een veranda is een aanbouw aan je woning. Vaak heeft een veranda een afdak, het is een ideale manier om het hele jaar lekker in de tuin te kunnen zetten. Je hebt meerdere opties: bijvoorbeeld een gesloten of afgesloten veranda.

Wat kost een schrijnwerkerij in De Panne

De prijzen van een schrijnwerkerij in De Panne verschillen enorm per klus. Je moet namelijk rekening houden met hoe lang de klus gaat duren, welk materiaal er wordt gebruik en wat het uurtarief van de schrijnwerker is. Daarom wordt er vaak een uurtarief gegeven voor de hele klus, hier komen dan nog wel materiaal kosten bovenop. Een schrijnwerk kost tussen de €25,- en €60,- per uur, afhankelijk van de ervaring en hoe intensief de klus is.

Wat kosten specifieke klussen?

Het is lastig om specifieke klussen een prijs te geven, dit komt door het feit dat elke klus anders is. Wel kunnen we enkele prijsvoorbeelden geven. Een kast op maat kost meestal €175,- tot €350,- per lopende meter, hierbij krijg je kwalitatief maatwerk. Het laten realiseren van een verlaagd, of vals, plafond kost €55,- tot €70,- per vierkante meter.

En voor buitenschrijnwerk?

Het laten maken van houten ramen kost €300,- tot €500,- per vierkante meter, dit is dan uiteraard inclusief plaatsing, isolatiegas en btw. Een veranda laten maken begint vanaf €20.000,-, dit is dan ook een grote en intensieve klus.

schrijnwerkerij De Panne

Kosten schrijnwerken 2024

SchrijnwerkGemiddelde prijs*Omschrijving
Kasten op maat€175,- tot €350,- per lopende meterKwalitatief maatwerk
Verlaagd plafond van gyproc€55,- tot €70,- per vierkante meterDe prijs kan verschillen per soort materiaal
Zolder verbouwenPrijs op aan vraagAlle soorten schrijnwerken in de zolder.
Houten buitenramen€300,- tot €500,- per vierkante meterInclusief isolatieglas, plaatsing en btw
Veranda laten makenBegint vanaf €20.000,-Een veranda met veel ruimte

*Let op: dit zijn zeer gemiddelde prijzen die enorm kunnen variëren.

Uurtarief timmerman De Panne

Een timmerman in De Panne kost tussen de €25,- en €60,- per uur. Deze prijzen liggen zo uiteen door de ervaring van de verschillen schrijnwerkers. Een beginnende schrijnwerker kost bijvoorbeeld €25,- tot €40,- per uur. Een grote en meer ervaren schrijnwerkerij rekent vaak rond de €50,- en €60,-.


Uurtarief schrijnwerker 2024

€40,- tot €50,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van schrijnwerkers in de regio.)

Laag uurtarief
€25,- tot €60,-

Beginnende schrijnwerker

Hoog uurtarief
€50,- tot €60,-

Schrijnwerkerij of ervaren schrijnwerker

Start gratis offerteaanvraag!

Prijsopbouw schrijnwerker

prijsopbouw schrijnwerker

Prijsvoorbeelden: schrijnwerken De Panne

Benieuwd naar specifieke prijzen van schrijnwerken in De Panne? Hieronder geven we een paar voorbeelden.

Bijgebouw houtskeletbouw De Panne

Je wilt een houtskeletbouw in De Panne laten maken voor een bijgebouw. Het bijgebouw wordt 10 m². Houtskeletbouw kost gemiddeld €1.350,- per vierkante meter, afhankelijk van het houtsoort en de afmetingen. De prijs voor het laten maken van een houtskeletbouw bij een bijgebouw van 10 m² is dan ongeveer €13.500,-.

Houtskeletbouw voor een bijgebouw

Gemiddelde prijs per m²: €1.350,-

Totaalprijs voor 10 m² houtskeletbouw: €13.500,-

Twee houten buitendeuren vervangen

Je wilt graag twee buitendeur vervangen, hierbij moeten de buitendeuren ook worden gemaakt. Het laten maken van een standaard afmeting buitendeur kost gemiddeld €1.350,-. Voor twee buitendeuren betaal je dan €2.700,-.

Twee buitendeuren laten maken

Gemiddelde prijs per deur: €1.350,-

Totaalprijs voor twee buitendeuren: €2.700,-

Houten gevelbekleding plaatsen

Je wilt houten gevelbekleding laten plaatsen. Het gaat om een gevel met een oppervlakte van 33 m². Houten gevelbekleding kost ongeveer €65,- per vierkante meter. Je gevel laten bekleden met houd kost dan €2.145,-.

Houten gevelbekleding plaatsen

Gemiddelde prijs per m²: €65,-

Totaalprijs voor 33 m² houten gevelbekleding: €2.145,-

schrijnwerken De Panne

Schrijnwerker gezocht in De Panne? Vergelijk gratis offertes!

Een schrijnwerker houdt zich dus bezig met hout en schrijnwerken. Denk hierbij aan het maken van kasten op maat, veranda’s of het realiseren van een vals plafond. Je huurt het beste een schrijnwerkerij in omdat ze de juiste ervaring, kennis én passie hebben om elke klus tot een succes af te ronden. Schrijnwerker in De Panne gezocht?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend. Je betaalt niks én zit nergens aan vast. Je krijgt een aantal prijsopgaven en bepaalt zelf welke schrijnwerker past bij de klus en het beste aanbod heeft.

Start nu je gratis aanvraag!

Veelgestelde vragen over schrijnwerker in De Panne

Hieronder lees je enkele veelgestelde vragen over de werkzaamheden en kosten van een schrijnwerker in De Panne. Waarom wordt er onderscheid gemaakt tussen binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk? Kan je een schrijnwerker inhuren voor het maken van een keuken? Heb je recht op een premie? Hieronder geven we antwoord op deze vragen en meer.

Wat is het verschil tussen een buiten- en binnenschrijnwerker in De Panne?

Je ziet ons steeds een verschil maken tussen een buiten en binnenschrijnwerker in De Panne. Het is belangrijk dat deze onderscheid duidelijk wordt gemaakt, er zitten namelijk een aantal verschillen die belangrijk zijn voor zowel klanten als de schrijnwerkerij.

Hoe zit dat dan?

Voor een schrijnwerker is het onderscheid handig omdat ze dan precies weten om wat voor soort werk het gaat en alvast voorbereidingen kunnen maken. Er wordt namelijk vaak net op een andere manier en met andere materialen gewerkt. Dit is belangrijk voor de klant, ze krijgen dan namelijk schrijnwerk van materiaal goed in hoge kwaliteit blijft in bijvoorbeeld verschillende weersomstandigheden.

Kan je een schrijnwerker voor een keuken inhuren?

Een schrijnwerker kan inderdaad worden ingehuurd voor werk aan een nieuwe keuken of bij een keuken op maat. Ze beginnen dan bij een ontwerp, deze is gebaseerd op je persoonlijke wensen. Na het ontwerpen gaan ze zelf aan de slag met het werken aan de keuken.

De schrijnwerkers verwijderen dan oud schrijnwerk en maken nieuwe objecten, denk bijvoorbeeld aan keukenkasten en ander meubilair.

Hoe kan je besparen op de kosten van een schrijnwerker?

Er zijn een aantal manieren waarmee je kan besparen op de kosten van een schrijnwerker:

  • Laat meerdere schrijnwerken tegelijkertijd uitvoeren. Dan kan je wellicht een lager uurtarief regelen door de grootte van de klus.
  • Vind een schrijnwerker. Zo bespaar je op eventuele voorrijkosten of hoe je ze zelf helemaal niet te betalen.
  • Vraag meerdere offertes aan bij De 10 Beste en vergelijk ze op basis van prijs. Je bepaalt zelf de schrijnwerkerij met het beste aanbod.

Zijn er premies voor schrijnwerken?

Het is wellicht mogelijk dat je recht hebt op een premie. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de klus die je laat uitvoeren, de woning, je inkomen en andere zaken.

De meest voorkomende premie is de Mijn VerbouwPremie. Hierbij kan je een mooi bedrag terug krijgen op uitgevoerd werk door erkende specialisten.