Vind de beste vloerder in Beringen


Op zoek naar een vloerder in Beringen? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerders zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste vloerders in Beringen

Op deze pagina vind je de beste vloerders uit Beringen op rij. Vind snel en gemakkelijk een vloerder voor jouw opdracht.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste vloerders in Beringen te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de bedrijfsvorm en reviews.

Vergelijk gratis vloerder offertes

Wij maken het je graag makkelijk. We hebben de beste vloerders op een rijtje te zetten. Het is aan jou om de bedrijven met elkaar te vergelijken.

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis vloerder offertes !

Nadat jouw aanvraag is verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Vergelijk het aanbod en kom tot de beste keuze. Uit onderzoek blijkt dat je tot 40% op de kosten bespaart wanneer je offertes vergelijkt.

vloerder BeringenWat kost een vloerder in Beringen?

De kosten van een vloerder in Beringen zijn afhankelijk van de werkzaamheden en de ervaring van de vloerder. Een vloerder kost tussen de €20,- en €50,- per uur. Vaak betaal je een vast bedrag per m².

Wat zijn de kosten voor vloerwerken?

Het laten leggen van een parket kost gemiddeld €20,- tot €50,- per m². Het laten leggen van laminaat kost tussen de €15,- en €30,- per vierkante meter. De materiaalkosten bepalen een groot gedeelte van de prijs. Het is dus geheel afhankelijk van het materiaal dat je kiest.

Uiteraard kan je een vloerder ook inschakelen voor tegelwerken. Voor het leggen van standaard tegels betaal je tussen de €30,- en €40,- per uur. Wil je liever complexere tegels zoals mozaïek? Dan betaal je gemiddeld €45,- tot €50,-.

vloeren Beringen

Prijs vloerwerken Beringen 2024

Vloerwerken BeringenGemiddelde kosten per m²*
Standaard tegels laten leggen€30,- tot €40,-
Complexe tegels, zoals mozaïek, laten leggen€45,- tot €50,-
Parket laten leggen€20,- tot €50,-
Laminaat laten leggen€15,- tot €30,-

*Let op: dit gaat om gemiddelde kosten, inclusief materiaal, btw en arbeidskosten.

Wat kost het plaatsen van vloeren in Beringen?

Afhankelijk van het materiaal kunnen de kosten van vloeren in Beringen flink verschillen. Daarbij heb je ook nog de keuze tussen bijvoorbeeld vloerisolatie, chapewerken, verschillende soorten tegens en andere vormen vloeren.

Wat kosten deze verschillende soorten vloeren?

Vloerisolatie, bij platen, kost ongeveer €5,- tot €20,– per vierkante meter. Voor chapewerken moet je denken aan €12,- tot €25,- per m². Laat je tegels plaatsen? Dit kan tussen de €40,- en €80,- liggen, afhankelijk van welke tegels je wilt.

Prijs vloer per type in 2024

Type vloerGemiddelde prijs (exclusief plaatsing)*
Vloerisolatie (bij platen)€5,- tot €20,-
Chapewerken€12,- tot €25,-
Keramische tegels€15,- tot €60,-
Natuursteen tegels€40,- tot €80,-
Cementtegels€65,-
PVC vloer€10,- tot €50,-
Gietvloer€25,- tot €100,-
Laminaat€14,- tot €45,-
Parket€30,- tot €120,-
Terrastegels€15,- tot €65,-

* Let op: dit zijn de gemiddelde kosten voor vloeren.

Wat is het uurtarief van een vloerenlegger in Beringen?

Het uurtarief van een vloerenlegger in Beringen is afhankelijk van de ervaring en grootte van het bedrijf. Een beginnende vloerder of klein bedrijf kost tussen de €20,- en €35,- per uur. Voor een meer ervaren vloerder of groter bedrijf betaal je tussen de €35,- en €50,- per uur.


Uurtarief vloerenlegger 2024

€45,- tot €65,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van vloerders in de regio.)

Laag uurtarief
€20,- tot €35,-

Beginnende vloerder

Hoog uurtarief
€35,- tot €50,-

Ervaren vloerder

Start gratis offerteaanvraag!

Waarom schakel je een vloerder in?

Er wordt vaak gedacht dat een vloerder alleen maar vloeren legt, maar dit is niet het geval. Vloerders voeren verschillende taken en uit. Ze beschikken over de juiste kennis en ervaring om je te adviseren, vloeren te onderhouden en uiteraard ook het leggen van vloeren.

De taken van een vloerder zijn:

  • Een vloerspecialist kan advies geven over vloeren. Ze geven deskundig en betrouwbaar advies. Bijvoorbeeld voor een vloer met vloerverwarming, welke stijlen passen binnen je huis en wat de opties zijn. Het best bespreek je je wensen en budget met een vloerder.
  • Ondergrond voorbereiden behoort ook tot het takenpakket. Het is belangrijk dat er een goede ondergrond ligt voor er een vloer op geplaatst wordt. De ondergrond moet egaal en effen zijn, bij deze stap zou eventueel ook isolatiemateriaal kunnen worden aangebracht.
  • Het leggen van vloeren, zoals parket, laminaat of tegels, wordt ook uitgevoerd. De vloerder heeft de juiste ervaring om elke klus tot een succes te brengen.
  • Afwerken en onderhoud van vloerwerken. Denk bijvoorbeeld aan plinten. Door alles goed af te werken ziet de vloer er netjes uit. Daarnaast kan er ook onderhoud worden gepleegd aan besteed vloerwerk, zo kan je de vloer laten renoveren.

Er wordt vaak een verschil gemaakt tussen een tegelzetter en een vloerder. Een vloerder heeft specialisaties in verschillende soorten vloeren zoals parket of laminaat. Een tegelzetter heeft meer ervaring met het plaatsen van tegels en het onderhoud hiervan. Dit is natuurlijk niet altijd het geval: er zijn vloerders en tegelzetters die vloerwerk én tegelwerk kunnen verzorgen.

vloerwerken Beringen

Besparen op een vloerder in Beringen? Vergelijk gratis offertes!

Je vind eenvoudig een vloerder in Beringen door gratis offertes te vergelijken op De 10 Beste. Vloerders verrichten alle werkzaamheden uit met betrekking tot vloeren. Denk daarbij aan advies geven over je vloer, maar ook het plaatsen of onderhouden van vloeren. Daarnaast zou je ook kunnen gaan voor tegelwerken, dit geeft een hele andere uitstraling. Op zoek naar een vloerder?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je spoedig een aantal scherpe prijsopgaven. Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend. Je kiest zelf de vakman met het beste aanbod.

Start nu je gratis aanvraag!

Veelgestelde vragen over vloerwerken in Beringen

Hieronder krijg je antwoord op enkele veelgestelde vragen over vloerwerken in Beringen. Ben je benieuwd wat vloerwerken zijn? Of wil je liever weten wat tegelwerken zijn? Gietvloeren zijn tegenwoordig enorm populair, maar wat zijn eigenlijk de voordelen? Deze vragen worden hieronder beantwoord!

Wat wordt er verstaan onder vloerwerken?

Er bestaan verschillende soorten vloerwerken:

  • Chapewerken bestaan uit het leggen van een chape ondervloer. Het is een laag cement waar de vloerbedekking op wordt geplaatst. Dit kan ook geïsoleerd worden.
  • Het leggen van laminaat is een populaire keuze. Het is betaalbaar en geeft je een ruime keuze in kleuren en stijlen.
  • Parket leggen zijn ook een populaire optie. Houten parketvloeren hebben een natuurlijke uitstraling en bovendien een lange levensduur.
  • Gietvloeren zijn relatief nieuwe. Het is een naadloze vloer die een moderne uitstraling heeft. Het is makkelijk schoon te maken en oneffenheden zijn bijna niet te vinden.

Wat wordt er verstaan onder tegelwerken?

Tegelwerken bestaat uit alle werkzaamheden die een tegelwerker uitvoert. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van vloertegels, maar ook het verwijderen van tegels of het voegen van tegels. Tegelwerken bestaat uit enorm gevarieerde klussen die allemaal bedoeld zijn om tegels netjes en mooi achter te laten.

Waar kunnen tegels worden geplaatst?

De meest gebruikelijke locaties voor tegels zijn badkamers en toiletten. Maar ook de woonkamer, keuken of andere ruimtes in huis kunnen worden betegeld.

Wat is het btw-tarief voor vloerwerken in Beringen?

Je hebt wellicht recht op een verlaagd btw-tarief wanneer je een vloerder inschakelt voor vloerwerken in Beringen. Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen: zo mag de woning niet ouder dan tien jaar zijn en moet je er zelf wonen.

Wat zijn de voordelen van gietvloeren?

Een gietvloer heeft veel voordelen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een enorm lange levensduur. Gemiddeld gaat een gietvloer twintig jaar mee zonder enige problemen. Daarna zou je wellicht wat slijtage kunnen vinden, maar dat valt ook enorm mee. Dit komt omdat een gietvloer goed bescherm is tegen slijtage.

Een gietvloer is makkelijk schoon te maken, dit komt door het materiaal. Het wordt wel aangeraden om de vloer regelmatig in de wax te zetten, maar los daarvan kan je een gietvloer makkelijk met een vochtige doek schoonmaken.

Daarnaast geeft het een moderne en neutrale uitstraling. Je hebt de keuze tussen verschillende kleuren, maar het zal er altijd strak uitzien. Ook heb je de keuze tussen verschillende materialen voor gietvloeren, zo zou je een verende gietvloer kunnen kiezen.