De Kuc

10
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

De Kuc is een vloerder uit Oudenaarde in de provincie Oost-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Koningin Elisabethlaan 28. De onderneming is opgericht op 26-02-2008 en telt 1-4 werkzame personen. De Kuc is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 896345425.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De Kuc

De Kuc is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. De Kuc is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 26-02-2008 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 896345425.

Wat is jouw ervaring met De Kuc?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met De Kuc, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help De Kuc en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een vloerder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

De Kuc uit Vloerder Oudenaarde

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
De Kuc
Ondernemingsnummer
896345425
Oprichtingsdatum
26-02-2008
Aantal werknemers
1-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
bvba

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Koningin Elisabethlaan
Huisnummer
28
Postcode
9700
Plaatsnaam
Oudenaarde
Provincie
Oost-Vlaanderen

Contactgegevens

Telefoonnummer
0486/330108

De Kuc ervaringen

10
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van De Kuc. Wat is jouw ervaring met De Kuc? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

supertevreden

Geplaatst op 30 maart 2024 door De Lepeleire Tom
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

We hebben een tijd geleden een volledige renovatie gedaan van de badkamer en hebben daarbij een beroep gedaan op de diensten van Mr De Kuc. We waren super tevreden van het resultaat. Mr De Kuc is een man van zijn woord, oog voor detail en laat alles proper en net na.
Ook heeft hij geheel vrijwillig en zonder meerkost enkele tegels in de garage vervangen. Indien we nog eens zware verbouwwerken hebben gaan we zeker en vast terug informeren of we van zijn diensten gebruik kunnen maken.