Vloerders » Vloerder Stabroek » Lemi Floor Design

Lemi Floor Design

10
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Lemi Floor Design is een vloerder uit Stabroek in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Glashoevelaan 17. De onderneming is opgericht op 14-02-2019 en telt 1-4 werkzame personen. Lemi Floor Design is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 720755827.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Lemi Floor Design

Lemi Floor Design is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Lemi Floor Design is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 14-02-2019 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 720755827.

Wat is jouw ervaring met Lemi Floor Design?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Lemi Floor Design, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Lemi Floor Design en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een vloerder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Lemi Floor Design uit Vloerder Stabroek

Lemi Floor Design ervaringen

10
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Lemi Floor Design. Wat is jouw ervaring met Lemi Floor Design? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Terras in marmertapijt

Geplaatst op 25 mei 2022 door Jan
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Heb gekozen voor een marmertapijt die ik zowel binnen als buiten heb laten leggen door lemmyfloor design en ben zeer tevreden over het resultaat ,geen voegen meer nooit meer onkruid en gelegd door een vakman en dit in een record tempo van 2 dagen .
Bedankt patrick leemans.