Ecoworld

10
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Ecoworld is een zonnepanelen installateur uit Gent in de provincie Oost-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Oktrooiplein 1602. De onderneming is opgericht op 03-10-2018 en telt 1-4 werkzame personen. Ecoworld is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 707852748.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Ecoworld

Ecoworld is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Ecoworld is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 03-10-2018 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 707852748.

Wat is jouw ervaring met Ecoworld?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Ecoworld, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Ecoworld en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een zonnepanelen installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Ecoworld uit Zonnepanelen Gent

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Ecoworld
Ondernemingsnummer
707852748
Oprichtingsdatum
03-10-2018
Aantal werknemers
1-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
bvba

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Oktrooiplein
Huisnummer
1
Huisnummer toevoeging
602
Postcode
9000
Plaatsnaam
Gent
Provincie
Oost-Vlaanderen

Contactgegevens

Telefoonnummer
09/2964490
E-mailadres
info@ecoworldbe
Website
http://ecoworld.be/contacts

Ecoworld ervaringen

10
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Ecoworld. Wat is jouw ervaring met Ecoworld? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Stipt op tijd geplaatst en zeer goede administratieve opvolging !

Geplaatst op 6 februari 2023 door Luc
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Afgesproken plaatsingsdatum + in bedrijfstelling perfect nagekomen ( 5 juli 2022 ). Vriendelijk en aangenaam plaatsingspersoneel. Reeds ‘s anderendaags na plaatsing van administratie een datum gekregen wanneer keuring zou gebeuren => de week daarop keuren, was ook perfect op tijd. Eveneens van administratie ( bedankt Sofie) direkt een mail gekregen, met link waar je premie kan aanvragen voor zonnepanelen en batterij (= verschillend ). Ondertussen zijn we een half jaar verder, nog GEEN ENKEL probleem gehad met deze installatie. Deze firma is een AANRADER als je zonnepanelen en/of thuisbatterij wil plaatsen. Ter info : ik heb geen enkele binding met dit bedrijf, maar als iets GOED is, mag en MOET het ook eens gezegd worden !!
Laat nu de zon maar schijnen ….. ( op de panelen ) !!