Dakwerkers » Dakwerker Arendonk » Hendrikx Dakbedekkingen

Hendrikx Dakbedekkingen

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Hendrikx Dakbedekkingen is een dakwerker uit Arendonk in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Wampenberg 67. De onderneming is opgericht op 08-11-2012 en telt 1-4 werkzame personen. Hendrikx Dakbedekkingen is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 500691333.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Hendrikx Dakbedekkingen

Hendrikx Dakbedekkingen is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Hendrikx Dakbedekkingen is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-11-2012 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 500691333.

Wat is jouw ervaring met Hendrikx Dakbedekkingen?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Hendrikx Dakbedekkingen, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Hendrikx Dakbedekkingen en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Hendrikx Dakbedekkingen uit Dakwerker Arendonk

Hendrikx Dakbedekkingen ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Hendrikx Dakbedekkingen. Wat is jouw ervaring met Hendrikx Dakbedekkingen? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review