Samitom

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Samitom is een dakwerker uit Oud-Turnhout in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Lentedreef 17. De onderneming is opgericht op 06-11-2000 en telt 1-4 werkzame personen. Samitom is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 473234393.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Samitom

Samitom is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Samitom is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-11-2000 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 473234393.

Wat is jouw ervaring met Samitom?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Samitom, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Samitom en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Samitom uit Dakwerker Oud-Turnhout

Samitom ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Samitom. Wat is jouw ervaring met Samitom? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review