Cordeel Glen

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Cordeel Glen is een dakwerker uit Beveren-Waas in de provincie Oost-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Edgard Tinelstraat 31. De onderneming is opgericht op 05-07-2011 en telt 1-4 werkzame personen. Cordeel Glen is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 837622813.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Cordeel Glen

Cordeel Glen is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Cordeel Glen is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 05-07-2011 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 837622813.

Wat is jouw ervaring met Cordeel Glen?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Cordeel Glen, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Cordeel Glen en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Cordeel Glen uit Dakwerker Beveren-Waas

Cordeel Glen ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Cordeel Glen. Wat is jouw ervaring met Cordeel Glen? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review