Dakwerkers » Dakwerker Bilzen » Dakwerken Lenaers

Dakwerken Lenaers

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakwerken Lenaers is een dakwerker uit Bilzen in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Leterweg 47. De onderneming is opgericht op 23-12-1998 en telt 1-4 werkzame personen. Dakwerken Lenaers is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 465092135.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakwerken Lenaers

Dakwerken Lenaers is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakwerken Lenaers is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 23-12-1998 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 465092135.

Wat is jouw ervaring met Dakwerken Lenaers?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakwerken Lenaers, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakwerken Lenaers en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakwerken Lenaers uit Dakwerker Bilzen

Dakwerken Lenaers ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakwerken Lenaers. Wat is jouw ervaring met Dakwerken Lenaers? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review