Dakwerkers » Dakwerker Genk » Awouters Johny

Awouters Johny

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Awouters Johny is een dakwerker uit Genk in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Caetsbeek 9. De onderneming is opgericht op 01-03-2004 en telt 1-4 werkzame personen. Awouters Johny is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 864002853.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Awouters Johny

Awouters Johny is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Awouters Johny is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-03-2004 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 864002853.

Wat is jouw ervaring met Awouters Johny?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Awouters Johny, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Awouters Johny en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Awouters Johny uit Dakwerker Genk

Awouters Johny ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Awouters Johny. Wat is jouw ervaring met Awouters Johny? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review