Dakwerkers » Dakwerker Diepenbeek » T.A. Platte Daken

T.A. Platte Daken

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

T.A. Platte Daken is een dakwerker uit Diepenbeek in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Plantenlaan 3. De onderneming is opgericht op 19-11-2018 en telt 1-4 werkzame personen. T.A. Platte Daken is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 713772223.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

T.A. Platte Daken

T.A. Platte Daken is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. T.A. Platte Daken is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-11-2018 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 713772223.

Wat is jouw ervaring met T.A. Platte Daken?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met T.A. Platte Daken, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help T.A. Platte Daken en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

T.A. Platte Daken uit Dakwerker Diepenbeek

T.A. Platte Daken ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van T.A. Platte Daken. Wat is jouw ervaring met T.A. Platte Daken? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review