Gerle

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Gerle is een dakwerker uit Brecht in de provincie Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd op Molenakkerlaan 9. De onderneming is opgericht op 31-01-2019 en telt 1-4 werkzame personen. Gerle is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 719666655.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Gerle

Gerle is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Gerle is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 31-01-2019 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 719666655.

Wat is jouw ervaring met Gerle?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Gerle, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Gerle en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Gerle uit Dakwerker Brecht

Gerle ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Gerle. Wat is jouw ervaring met Gerle? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review