Dakwerkers » Dakwerker Buggenhout » Dakwerken Buys

Dakwerken Buys

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakwerken Buys is een dakwerker uit Buggenhout in de provincie Oost-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Stenenstraat 75. De onderneming is opgericht op 16-11-2010 en telt 1-4 werkzame personen. Dakwerken Buys is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 831291087.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakwerken Buys

Dakwerken Buys is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakwerken Buys is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-11-2010 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 831291087.

Wat is jouw ervaring met Dakwerken Buys?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakwerken Buys, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakwerken Buys en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakwerken Buys uit Dakwerker Buggenhout

Dakwerken Buys ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakwerken Buys. Wat is jouw ervaring met Dakwerken Buys? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review