Dakwerkers » Dakwerker Gent » Erko Bouw

Erko Bouw

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Erko Bouw is een dakwerker uit Gent in de provincie Oost-Vlaanderen. Het bedrijf is gevestigd op Moerlandstraat 2. De onderneming is opgericht op 20-09-2018 en telt 1-4 werkzame personen. Erko Bouw is een bvba en bij de KvK bekend onder het registratienummer 707567488.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.be kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Erko Bouw

Erko Bouw is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Erko Bouw is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-09-2018 en telt 1-4 werkzame personen.

De bvba is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 707567488.

Wat is jouw ervaring met Erko Bouw?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Erko Bouw, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Erko Bouw en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakwerker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Erko Bouw uit Dakwerker Gent

Erko Bouw ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Erko Bouw. Wat is jouw ervaring met Erko Bouw? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review